* Nous sommes fiers d'annoncer que nous attendons environ 15 Septembre chiots de notre chienne Alcosetha's Gabriella !!

la combinaison:
Ch Alcosetha's Gabriella:  HD A  Dutch Champion, German VDH Champion, DKBS  Champion, Winner 2013  ,  Bundessieger 2013 , Beneluxwinner 2015.
Male:  Mr. Bad Guy Du Hameau St Blaise  HD B   ( Aramis Du Hameau St. Blaise X Info Du Hameau St. Blaise ).

    

Alcosetha's Gabriëlla                           Mr. Bad Guy                                            Mr. Bad Guy

 

* Nous attendons à terminer en Décembre 2012 chiots de la combinaison: Alcosetha's Fargonaute en Alcosetha's Eleanora!!!

* Op 5 november 2011 heeft Alcosetha's Farida (Sem) een 1e Uitmuntend CAC CACIB gehaald en HDA. Daarmee is zij Nederlands Kampioen geworden!! Gefeliciteerd Els Groothuizen!

       

* Op 16 oktober 2011 heeft Alcosetha's Faya Indy te Dortmund (Dl) bij de Internationale Bundessiegershow een 1e Uitmuntend CAC, CACIB en Bundessieger 2011 gehaald

       

* Op 14 oktober 2011 heeft Alcosetha's Faya Indy te Dortmund (Dl) bij de Internationale Bundessiegershow een 1e Uitmuntend CAC & BOB gehaald. Daarmee is Faya Definitief Duits VDH Kampioen!!!

       

* Op 9 oktober 2011 heeft Alcosetha's Farida Sem op de Jumping Agility hun 1e Utje gehaald

       

* Op 3 oktober 2011 heeft Alcosetha's Eloisse Jule de titel Ostfriesland Master behaald tijdens het Agility toernooi te Timmel (Duitsland ). Ze had over 3 dagen de beste resultaten behaald

       

* Op 1 oktober heeft Alcosetha's Fargonaute (Khenan) een 2e Uitmuntend en RCACIB gehaald!!

       

* Op 1 oktober 2011 heeft Alcosetha's Faya Indy te Zwolle bij de Ijsselshow een 2e Uitmuntend en RCAC RCACIB gehaald

       

* Op 1 oktober 2011 heeft Alcosetha's Gyro tijdens de internationale Tentoonstelling te Zwolle een 1e Uitmuntend en een RCAC behaald. Gefeliciteerd Fam. Mulder !!!!

       

* Op 18 september 2011 heeft Alcosetha's Bonny van Horst Henschel een 7e plaats behaald bij de proviciale kampioenschappen Speurhond 1 met 89 punten. Gefeliciteerd Horst!

       

* Op 3 september 2011 heeft Alcosetha's Faya Indy te Bunschoten bij de kampioensdubmatch BHCN een 1e Uitmuntend RCAC gehaald

       

* Op 21 Augustus heeft Alcosetha's Farida te Mechelen Belgie een 1e Uitmuntend RCAC RCACIB gehaald

       

* Op 3 juli 2011 heeft Alcosetha's Farida te Echt een 1e Uitmuntend en CACIB gehaald

       

* Op 21 mei 2011 heeft Alcosetha's Farida haar G&G 1 examen gehaald met 252 punten (eigenaar is Els Groothuizen)

       

* Op 6 mei 2011 heeft Alcosetha's Farida tijdens de Europasiegershow te Dortmund een RCAC RCACIB gehaald (eigenaar is Els Groothuizen)

       

* Op 25 april 2011 heeft Alcosetha's Faya Indy te Leeuwarden een CAC CACIB en de BOB behaald

       

* Op 10 April 2011 heeft Alcosetha's Faya Indy te Oldenburg (Duitsland) CAC en de BOB behaald

       

* Op 6 maart 2011 heeft Alcosetha's Faya Indy te Groningen een RCAC RCACIB behaald    

       

* Op 10 januari 2011 is Alcosetha's Farida geslaagd voor haar G&G B met 263 1/2 punt (eigenaar is Els Groothuizen)

       

* Op 16 november is ons G nest Geboren uit de volgende combinatie Apache van Balderlo X Alcosetha's Eleanor, het zijn 2 reuen en 5 teven

           

* Op 16 november is Alcosetha's Fargonaute (Khenan) geslaagd voor zijn G&G B diploma bij de KCWF. Rob en Myrthe van harte gefeliciteerd!!

       

* Op 15 november heeft Alcosetha's Faya Indy tijdens de internationale tentoonstelling te Dortmund een 1e Uitmuntend CAC CACIB Beste teef en BUNDESSIEGER 2010 behaald, met dank aan Els die haar zo mooi heeft tentoongesteld!!!!

       

* Op 9 oktober heeft Alcosetha's Faya Indy tijdens de internationale tentoonstelling te Zwolle een 1e uitmuntend CAC CACIB en Beste Teef gehaald

       

* Op 9 oktober heeft Alcosetha's Caracho tijdens de show van Zwolle een RCAC RCAC behaald

       

* Op 29 augustus heeft Alcosetha's Cheyenne tijdens de tentoonstelling te Rotterdam een 1e uitmuntend CAC CACIB BOB behaald daarmee is Cheyenne nu ook Nederlands Kampioen

       

* Op 14 Augustus heeft Alcosetha's Djuba tijdens de Agility wedstrijden haar laaste Utje gehaald en is gepromoveerd naar de B Klasse

           

* Op 31 Juli 20101 heeft Alcosetha's Faya Indy tijdens de tentoonstelling te Bremen een 1e uitmuntend CAC CACIB behaald

       

* Op 19 juni 2010 heeft Alcosetha's Cheyenne tijdens de tentoonstelling te Uden een 2e uitmuntend RCAC RCACIB behaald

       

* Op 30 mei 2010 heeft Alcosetha's Elloise (Jule) tijdens de Agility wedstrijden te Neustadt an de Donau in Duitsland op het Vast Parcours een 1e plaats gehaald (eigenaar is Carola Göring)

       

* Op 30 mei 2010 heeft Alcosetha's Djuba tijdens de Agility wedstrijd te Stuhr in Duitsland op het Vast Parcours een 1e plaats behaald en op de Jumping een 2e plaats (eigenaar is Christine Rops)

* Op 29 mei 2010 heeft Alcosetha's Farida (Sem) tijdens de Kampioensclub Match van de NVBH te Deurne een 1e uitmuntend en CAC Beste Teef gehaald! (eigenaren Els Groothuizen en Jos Schuurs)
   Daarmee is Farida officieel Nederlands Jeugd Kampioen !!!!!

       

* Op 24 mei 2010 heeft Alcosetha's Elloise (Jule) tijdens de pinksterwedstrijden te Bamberg in Duitsland op het Vast Parcours een 2e plaats gehaald (eigenaar is Carola Göring)

       

* Op 13 mei 2010 heeft Alcosetha's Cheyenne tijdens de Joe Kat Show een 1e uitmuntend CAC BOB gehaald

       

* Op 13 mei 2010 heeft Alcosetha's Farida (Sem) tijdens de Joe Kat Show een 1e uitmuntend RCAC gehaald

       

* Op 24 april 2010 tijdens de Internationale tentoonstelling te Lingen Duitsland heeft Alcosetha's Embros een 1e Uitmuntend CAC CACIB en de BOB gehaald (eigenaar is Egon de Buhr)

       

* Op 5 april 2010 tijdens de Paasshow heeft Alcosetha's Cheyenne een 1e uitmuntend en RCAC CACIB behaald

       

* Op 5 april 21010 tijdens de Paasshow heeft Alcosetha's Fargonaute (Khenan ) een 2e uitmuntend en RCAC behaald (eigenaren zijn R.Pascha en M. Suring)

       

* Op 6 maart 2010 tijdens de Martinidogshow te Groningen heeft Alcosetha's Faya Indy een 1e Uitmuntend CAC Beste Teef en de BOB behaald

       

* Op 6 maart 2010 tijdens de Martinidogshow te Groningen heeft Alcosetha's Fargonaute (Khenan) een 1e Uitmuntend gehaald (eigenaren zijn R.Pascha en M. Suring)

       

* Op 6 maart 2010 tijdens de Martinidogshow te Groningen heeft Alcosetha's Cheyenne een 1e Uitmuntend en RCAC CACIB behaald

       

* Op 6 maart 2010 tijdens de Martinidogshow te Groningen heeft El Caracho een 1e Uitmuntend CAC CACIB en Beste reu behaald !! (eigenaar P.Vreeke)

       

* Op 21 december 2009 heeft Alcosetha's Farida op de internationale tentoonstelling te Wijchen in de Jeugdklasse een 1e Uitmuntend CAC en de BOB behaald!!

       

* Op 5 December 2009 heeft Alcosetha's El Caracho zijn allereerste 1/2 marathon gelopen ( 21 KM). Samen met zijn vriendin Nora en zijn baas zijn ze in een tijd van 146 min over de finish gekomen. Wat een prestatie. Gefeliciteerd jullie 3 kanjers!!!

           

* Op 15 november 2009 is Alcosethas Elloise (Jule) geslaagd voor haar BH Prufung (Begeleithund Prufung)!   

       

* Op 15 november 2009 is Alcosetha's Bonny geslaagd voor haar Fährtenhund(FH) 1 (Speurhond 1 )

       

* Op 21 oktober is Alcosetha's Elianthe (Beau) geslaagd voor haar EG examen bij de KC de Kempen!!!

       

* Op 3 oktober 2009 heeft Alcosetha's Cheyenne in de Kampioens klasse op de show in Zwolle een 1e Uitmuntend en Beste Teef behaald !

* Op 3 Oktober heeft Alcosetha's El Caracho op de tentoonstelling van Zwolle in de jeaugdklasse een 1e Uitmuntend CAC Beste Reu en Bob behaald. Tijdens de eindkeuring is hij 6e geworden!

       

* Op 3 oktober heeft Alcosetha's Faya Indy in de puppy klasse van de tentoonstelling in Zwolle een Veel Belovend en Beste teef pup behaald.

       

* Op 3 oktober 2009 heeft Alcosetha's Fargonaute (Khenan) op de Tentoonstelling van Zwolle in de puppy klasse een VEEL belovend Behaald.

* Op 3 oktober 2009 heeft Alcosetha's Fenja op de Tentoonstelling van Zwolle in de puppy klasse een VEEL belovend Behaald.

       

* 15 Maart 2009 Vandaag zijn de puppies geboren. Moeder en puppies doen het goed. Enkele puppies zijn nog beschikbaar. Voor meer info en kontaktinformatie kijk in de rubriek 'Puppys'.

* 1 maart 2009 is Alcosethas Blaze of Glory geslaagd voor haar IPO II.

       

* 12 februari 2009 hebben we een Echo gemaakt bij onze Cheyenne ze is duidelijk drachtig we verwachten het nest rond 15 maart 2009, voor info kijk onder puppen !!!

* november 2008 heeft Alcosetha's Djuba haar eerste behendigheids wedstrijd gelopen en heeft een 4e plaats op de jumping gehaald.

       

* oktober 2008 heeft Alcosetha's Blaze of Glory haar IPO I examen gehaald . Zij is pas begonnen op 4 1/2 jarige leeftijd.